6
Košarka
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

SMIT OPISAO DETALJE HAOSA U FINALU KLS: „Zvezda se vratila na parket, a onda su mi prišli i rekli…“

Objavljeno: 09.06.24 u 08:58

„Nikada nisam tako nešto doživeo, ni video“

Košarkaš Džejlin Smit, čiji je ugovor isticao na kraju ove sezone, će najverovatnije produžiti ugovor sa Partizanom. Iako je bio slobodan da izabere novu sredinu, Smit je odlučio da ostane u crno-belim bojama.

Njega sada očekuju obaveze u reprezentaciji Hrvatske sa kojom će pokušati da se domogne Olimpijskih igara, a u međuvremenu dao je intervju za Mozzart Sport gde je govorio o svom periodu u crno-belom dresu i ostalim raznim temama.

Kako sam ističe, cilj su titule i Top 8 Evrolige, iako je ove sezone sve to izostalo.

Iako sam došao na polovini sezone, znao sam da su ciljevi najviši, da se osvoje svi trofeji i ode bar u plej-of Evrolige, čak i na Fajnal for. Posle prošle sezone, kada je malo falilo za plasman na završni turnir, svi u timu govore o tome koliko je bilo razočaranje. Ali, nema dileme da su ciljevi za narednu sezonu ponovo najviši – priča Smit za Mozzart Sport i dodaje:

Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia Basket at Stark Arena on April 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– To mi je i rečeno kada smo pričali. Moj je cilj takođe da budem u timu koji cilja na minimum Top 8 Evrolige i na titule. Znam da su ciljevi nepromenjeni i da će klub uraditi sve da napravi tim koji će biti još konkurentniji za sve pehare.

Haos kakav je viđen u finalu KLS Smit nikada nije video.

– Nikada nisam tako nešto doživeo, ni video. Znam da su navijači govorili to što su govorili, ali posle svega što se dogodilo niko nije znao hoće li se utakmica nastaviti ili ne… Baš nikada nisam doživeo ništa slično, pa ne znam ni kako da objasnim sve to što se desilo – započinje Smit i dodaje:

– Bio sam zbunjen, iskreno. Izašao sam u civilu, kao što si video. Onda su mi prišli i rekli mi da ostanem, ali veći deo ekipe je već otišao svojim kućama. Tada sam pitao šta se dešava i objasnili su mi da se Zvezda vraća na teren, da se utakmica nastavlja. Ništa mi nije bilo jasno. Izašao sam na parket, video da su i sudije tu. Morao sam da se vratim u svlačionicu, ali tada sam shvatio da se niko neće vratiti da igra utakmicu. Posle toga sam i ja otišao, jer nisam znao šta mogu da učinim.

Šta je bilo posle?

– Kada sam otišao kući, čekao sam nekog da mi se javi, da mi kaže da se vratim nazad u Arenu da završimo utakmicu, da igramo ponoćnu košarku. I dalje ne shvatam šta je bila svrha svega što se dogodilo. Potpuno je ludo. 

120
39

6 Komentara

  1. Tesko je to razumeti,to je Cokijeva liga…on drzi sve,njegovs pravila,mediji…ali i ovi igraci Zvezde i sve oko kluba koji su obraza bez….

    11
    7
    Odgovori
  2. To ne treba nikada oprostiti nikome. Tu podlost. Tu prevaru. Taj skandalozni gest sudija i Zvezde u dilu. To je jasno kao dan. Nikakve više kontakte Partizan ne treba da ima sa Čovićem i njegovom mafijom!

    18
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter