0
Košarka
Luka Dončić

FOTO: Twitter/@dallasmavs

OVO JE OGROMAN PROBLEM: Maveriksi bez Dončića u drugoj utakmici finala?!

Objavljeno: 09.06.24 u 22:44

Realno, bez njega Dalas teško da može da izađe na kraj sa Bostonom.

Najnovije vesti iz NBA lige dolaze iz tabora Dalas Maveriksa, gde je jedan od ključnih igrača, slovenački košarkaš Luka Dončić, pod velikim znakom pitanja zbog povrede, prema navodima ESPN-a.

Dončić je povredio grudni koš, što bi moglo biti još jedno teško opterećenje za Mavse, koji su već pretrpeli poraz u prvom meču.

Prema izveštaju ESPN-a, ovo nije prva povreda s kojom se Dončić suočava u poslednje vreme. Prethodno je imao problema s kolenom i levim zglobom, što ga je mučilo tokom većeg dela plejofa. Iako je bio upitan za nekoliko utakmica, Dončić je ipak nastupio na terenu, ostavljajući izvanredan trag u statistici. Tokom plejofa, postigao je impresivnih 519 poena, uz 174 skoka i 151 asistenciju.

U prvom susretu ove serije, Dončić je bio najefikasniji igrač sa 30 postignutih poena i 10 skokova, ali je, nažalost, njegova ekipa doživela ubedljiv poraz.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter