0
Košarka

FOTO: Printscreen/Instagram/dpg7000

LUDI VLASNIK PANATINAIKOSA PONOVO OPLEO PO SUDIJAMA: „Košarkaški savez je kriminalna organizacija“

Objavljeno: 09.06.24 u 10:59

Janakopulos ne bira reči

Košarkaši Olimpijakosa nalaze se pred osvajanjem šampionske titule u Grčkoj, s obzirom da u finalu imaju prednost od 2:0 protiv velikog rivala Panatinaikosa.

Kao i u duelima beogradskih večitih rivala, i u ovom derbiju sudije privlače veliku pažnju, a posebno predsednika Zelenih, Dimitrisa Janakopulosa.

Prvi čovek Panatinaikosa se i ranije oglašavao, uglavnom to radi posle poraza ekipe, bilo da je u pitanju Evroliga, bilo da je domaće prvenstvo u pitanju. Poruke su uvek iste – upire prstom u one koji „rade protiv Panatinaikosa“.

Izazivate čoveka koji je toliko puta na toliko mnogo načina pomogao Grčkoj kad god je imao priliku, ko je išao na proteste za Makedoniju, koji je uvek dizao glas na svaku nepravdu prema našoj zemlji. Mislite da niko u ovom trenutku ne vidi da postoji kriminalna organizacija u Košarkaškom savezu Grčke. Možda bi baš trebalo da držim svoje igrače podalje od reprezentacije zarad viših ciljeva u sportu, dok se ne očisti prljavština u Savezu – poslao je oštru poruku Janakopulos preko svog Instagrama.

Sudije su inače u oba meča isključile trenera Panatinaikosa Egina Atamana zbog burnih reakcija i prigovora.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter