1
Fudbal

FOTO: Printscreen/ YouTube

KAKVE VEST IZ KOMŠILUKA: Nani potpisuje za klub iz Makedonije!

Objavljeno: 09.06.24 u 17:29

Bivši fudbaler Junajteda stiže u Gostivar

Iz Makedonije stiže iznenađujuća vest koja bi mogla da unese veliki uzbuđenje u tamošnji fudbal. Gostivar, ekipa koja je prošlu sezonu završila na devetom mestu šampionata, nalazi se u završnoj fazi pregovora sa legendarnim Portugalcem Nanijem.

Makedonski portal Maksfudbal prenosi da su ostali samo detalji do potpisivanja ugovora, budući da je Nani zadovoljan finansijskim uslovima koje mu je ponudio Gostivar.

Ako se transfer realizuje, teško da je veća zvezda ikada igrala u makedonskom fudbalu. Nani je nekada bio jedan od najboljih krilnih napadača u Evropi, igrajući za Mančester Junajted gde je osvojio 12 trofeja, uključujući i Ligu šampiona. Ser Aleks Ferguson doveo ga je 2007. godine iz lisabonskog Sportinga za 25 miliona evra, a Nani je osam sezona bio važan deo Junajteda pre nego što je prešao u Fenerbahče.

Posle toga, njegova karijera je krenula nizbrdo, pa je igrao za Lacio, Valensiju, ponovo za Sporting, kao i u Americi. Pre dve sezone bio je u Veneciji, a poslednji angažman imao je u turskoj Adani.

U dresu reprezentacije Portugala, Nani je odigrao 112 utakmica i postigao 23 gola, a bio je i deo tima koji je osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter