1
Evroliga

FOTO: X/ @ASMonaco_Basket

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDI EVROLIGE NAPUŠTA KLUB: Moguća je „lančana reakcija“ na košarkaškom tržištu!

Objavljeno: 09.06.24 u 21:01

Olimpijakos je najozbiljniji u pohodu na Džejmsa, trenutno!

Majk Džejms, najkorisniji igrač prošlogodišnje Evrolige, će napustiti Monako nakon završetka sezone u francuskom prvenstvu.

Prema informacijama košarkaških insajdera objavljenim juče, Džejms nije uspeo postići dogovor sa Monakom o produžetku saradnje, iako se činilo da neće biti prepreka.

Odmah su počele licitacije oko njegove budućnosti, a „Relevo“ izveštava da je jedan klub pokazao snažan interes za njega – Olimpijakos. Džejms navodno gleda pozitivno na celu situaciju, što ukazuje na mogućnost da će nositi crveno-beli dres kluba iz Pireja naredne sezone.

Pregovaralo se čak i sa Barselonom i Real Madridom, iako su ti razgovori bili više informativnog karaktera, kako bi se videlo da li bi Baskonija, koja ima pravo na njegove usluge kada je reč o španskim klubovima, mogla da reaguje. Ipak, Baski nisu pokazali interesovanje.

„Relevo“ nagoveštava da će potencijalni dolazak Džejmsa u Olimpijakos pokrenuti lančanu reakciju na evropskom tržištu, jer bi to značilo da će Olimpijakos odustati od povratka Tajlera Dorsija, koji već neko vreme pregovara sa Fenerbahčeom. Umesto u Grčkoj, Dorsi bi mogao završiti u Barseloni.

U minuloj sezoni Evrolige, Džejms je prosečno beležio 17.9 poena, 4.1 skok i 5.1 asistenciju po utakmici, što mu je donelo MVP priznanje i mesto u idealnoj petorci.

0
0

1 Komentara

  1. Informacije govore da je Terzic ponudio KK CZ 5 miliona evra, kao pomoc za dovodjenje dvojice vrhunskih igraca kosarke..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter