3
Košarka

FOTO: Printscreen/Youtube

ISPLIVALI NOVI DETALJI TUČE LAZAREVIĆA I NANELIJA: Džejlen Smit je video nešto što drugi nisu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.24 u 20:38

Evo šta kaže plejmejker Partizana!

Posle turbulentne završnice košarkaške sezone na u Srbiji, incident između Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija i dalje ostaje predmet interesovanja javnosti.

Iako su protekli dani pružili dodatne informacije, kompletna slika događaja još uvek nije kristalno jasna.

Džejlen Smit, u nedavnom intervjuu za MozzartSport, izneo je svoje viđenje sukoba između Lazarevića i Nanelija. Prema Smitovim rečima, incident se dogodio nakon šuterskog treninga, kada je Lazarević pristupio Naneliju nezadovoljan zbog njegovog ponašanja tokom prethodnih utakmica. Smit tvrdi da je Lazarević pokušao da uhvati Nanelija za vrat, što je rezultiralo Nanelijevim instinktivnim udarcem u odbrani.

Džejms i ja smo se vraćali sa šuterskog treninga i Lazarević je izašao, prišao nam. Nije mu bilo pravo zbog onoga što je Džejms uradio u drugoj utakmici. Čak i tri-četiri dana kasnije Stefan je očigledno bio pod uticajem tog događaja. Pričali su o tome, a onda je probao da ga uhvati za vrat na isti način, posle čega je Džejms instiktivno reagovao i udario ga. Verujem da bi svako u takvoj situaciji reagovao isto. Iz tog razloga smatram da se Džejms samo branio. Sve ostalo se videlo na video klipu. Na snimku se jedino ne vidi taj momenat kada Stefan kreće da hvata Džejmsa za vrat, posle čega je usledio udarac – objasnio je američki košarkaš.

Nakon ove kontroverzne tuče, Džejms Naneli nije bio u mogućnosti da igra u trećoj utakmici finala, a Crvena zvezda je trijumfovala i osvojila titulu. Oba igrača su, kao posledica ovog incidenta, kažnjena novčano od strane ABA lige.

32
12

3 Komentara

  1. Ozbiljno a? Nije se videlo samo ono na snimku, što si ti izmislio. Kakva neistina. Na kraju će biti da se branio Naneli od njih 77.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter