0
ATP

FOTO: Printscreen/X

GOVOR RAFINOG NASLEDNIKA: Alkaraz vrlo emotivno nakon pobede u finalu Rolan Garosa! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 09.06.24 u 20:19

„Uvek sam posle škole trčao kući da gledam ovaj turnir.“

Posle izuzetno uzbudljivog meča u finalu Rolan Garosa, Karlos Alkaraz je stigao do treće Grend Slem titule. Treći teniser sveta uspeo je da nadmaši Aleksandera Zvereva u pet setova, rezultatom 3:2.

Po setovima, rezultat je bio 6:3, 2:6, 5:7, 6:1, 6:2, nakon četiri sata i 19 minuta borbe na terenu.

Pre svega, moram da čestitam Saši na fantastičnom početku godine. Neverovatan je nivo na kom igraš i rada koji ulažeš svaki dan. Igrao si srcem. Preživeo si mnogo teških trenutaka u poslednjih godina. Ovo je završetak jednog puta. Nadam se da ćeš uskoro imati šansu da osvojiš neki Grend slem – rekao je Alkaraz na početku.

Potom se obratio svom timu, ističući njihov neverovatan rad i podršku tokom povratka nakon povrede.

Moj tim je uložio neverovatan rad. Vratio sam se posle povrede. Nisam se osećao dobro. Bilo je mnogo sumnji da li ću doći. Zahvalan sam na tome što imam takav tim. Svi u mom timu daju maksimum da se razvijem kao igrač i osoba. Mi smo velika porodica.


Nakon toga, Alkaraz je izrazio zahvalnost svojoj porodici za neprestanu podršku kroz godine.

Želeo bih da govorim i o svojoj porodici. Sjajno je što ste tu i podržavate me. Znam i kada niste tu da me podržavate dok me gledate na televiziji. To je sjajan odnos još od kada sam bio dete. Uvek sam posle škole trčao kući da gledam ovaj turnir. Hvala na svemu što ste učinili za mene.

Na kraju je imao poruku za navijače i organizatore, pohvalivši sjajnu atmosferu tokom celog turnira.

Zahvalan sam svima u organizaciji koji su omogućili ovaj turnir i učinili ga posebnim. Kao što je i Saša rekao, nije lako sve uskladiti i zadovoljiti potrebe svih. Ali, uradili ste sjajan posao. Bilo je to fantastično putovanje od prvog meča do danas. Publika je davala sjajnu podršku i na treninzima i na mečevima. Hvala vam i vidimo se uskoro – zaključio je Alkaraz.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter