0
EURO 2024

Nikola Milenkovic of Serbia and Dejan Kulusevski of Sweden international friendly football match between Sweden and Serbia on June 8, 2024 in Stockholm. Photo: STARSPORT

DIVAN GEST NIKOLE MILENKOVIĆA: Posle pobede nad Švedskom poklonio devojčici dres, i ulepšao joj dan! (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.24 u 16:52

Bravo Nikola

Fudbaler Srbije Nikola Milenković učinio je lep gest nakon prijateljskog meča protiv Švedske u Stokholmu, obradovavši uplakanu devojčicu iz publike poklanjanjem svog dresa.

Reprezentacija Srbije slavila je sa 3:0 protiv Švedske, započevši trijumfalno put ka EURO-u, gde će se takmičiti u grupi C. Tim Dragana Stojkovića Piksija uživao je veliku podršku na ovom gostovanju, a meč je obeležio i oproštaj Zlatana Ibrahimovića od reprezentacije Švedske.

Iako su emocije bile prisutne na sve strane, posebno su se istakle kod male devojčice u dresu Srbije na tribinama. Videvši je uplakanu, Milenković je odlučio da joj pokloni svoj dres, čime je dodatno ulepšao ovaj nezaboravni trenutak.

Ovaj dirljivi gest pokazuje ne samo Milenkovićevu veličinu kao fudbalera, već i kao čoveka, što je svakako obradovalo sve prisutne i navijače reprezentacije Srbije.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter