1
Lifestyle

Tennis Tenis Fed Cup World Group II play-off Srbija v Paragvaj Aleksandra Krunic v Veronica Cepede Royg Ana Ivanovic with the parents father Misa Ivanovic (C) and mother Dragana Ivanovic Jelena Jankovic (L) Novi Sad, 18.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ANA IVANOVIĆ BLISTA: Nekadašnja prvakinja sveta i u penziji očarava publiku! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.24 u 16:20

Srpkinja je takođe navela i da se vraća na teren krajem godine

Meč između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Zvereva označio je kraj ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa, privukavši brojne poznate ličnosti na teren „Filip Šatrije“. Među prisutnima je i nekadašnja prva teniserka sveta, Ana Ivanović, koja je na svom Instagram profilu podelila sliku sa pomenutog susreta.

FOTO: Printscreen: Instagram/anaivanovic

 

Ana Ivanović, koja se povukla iz profesionalnog tenisa pre osam godina, nedavno je najavila svoj povratak na teren. U oktobru će učestvovati na turniru legendi, gde će se pridružiti Andrei Petković i Kirsten Flipkens, koje su takođe potvrdile svoje učešće.

Povratak Ivanovićeve na teren svakako predstavlja uzbudljivu vest za njene mnogobrojne obožavaoce i ljubitelje tenisa širom sveta.

3
0

1 Komentara

  1. Na fotografiji sa Anom su njeni mama i tata. kada sam ih upoznala 2008. g posle RG, bila sam prijatno iznenadjena o kakvim ljudima je rec, dostojanstveni, lepi, brizni za Anu. Imala je na koga gene povuci. BRAVO ANA, POZDRAVI DIVNOJ PORODICI IVANOVIC

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter