0
Evroliga
KK Partizan

Players of Partizan (left to right): Frank Kaminsky, Mateusz Ponitka, Tristan Vukcevic, Kevin Punter, Balsa Koprivica, Ognjen Jaramaz, Jaleen Smith, PJ Dozier, Danilo Andjusic and James Nunnaly at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

STIGAO KAO IZNUĐENO REŠENJE: Sada produžio ugovor sa Partizanom!

Objavljeno: 08.06.24 u 17:24

Džejlin Smit će po svemu sudeći sledeće sezone nosti crno-beli dres

Košarkaš Džejlin Smit, čiji je ugovor isticao na kraju ove sezone, odlučio je da produži saradnju sa Partizanom. Iako je bio slobodan da izabere novu sredinu, Smit je odlučio da ostane veran crno-belima, što je potvrdio italijanski novinar Andrea Kalconi.

Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia Basket at Stark Arena on April 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan je bio veoma zadovoljan Smitovim nastupima u završnici sezone, te mu je ponuđen novi ugovor. Očekuje se da će Smit imati još bitniju ulogu u timu naredne sezone.

Podsetimo, Džejlin Smit je stigao u Partizan kao poslednje pojačanje u decembru 2023. godine. Iako je na početku imao problema da se uklopi i često je ostajao van sastava, sjajne igre u ključnim momentima sezone osigurale su mu produženje ugovora.

Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Smit pokazati u novoj sezoni, sa nadom da će svojim doprinosom pomoći timu u ostvarenju ciljeva.

32
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter