1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019-FK Partizan promocija novog trenera Savo Milosevic and president Milorad Vucelic (R) Beograd, 28.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ OTKRIVA: Regionalna liga u fudbalu? – ‘UEFA nema ništa protiv!’

Objavljeno: 08.06.24 u 12:22

Mnogi su protiv ovog predloga, ali ima i onih koji bi rado videli koncept ‘ABA lige’ u fudbalu.

Proslavljeni srpski fudbaler, sada trener Savo Milošević tvrdi da UEFA nema ništa protiv formiranja regionalne lige. Svedoci smo da tako nešto već postoji u košarci, ali je zaista teško poverovati da će se to preneti i na fudbal.

Radio sam godinama u UEFA, znam iz prve ruke da UEFA ne bi imala ništa protiv toga. Dakle, na nama je svima, naravno, prvo na savezima, a onda da savezi preko svojim ministarstava započnu tu priču, a kad je započnu siguran sam da će brzo da se nađe rešenje jer to nije ništa komplikovano. Imamo takvih primera na ovim prostorima i u drugim sportovima i ligama tako da to nije nešto što ne može da se organizuje relativno brzo i da se nađe model ako postoji volja. Mislim da je sad polako već zrelo – rekao je u razgovoru za Sport Klub.

8
7

1 Komentara

  1. Nemam ni je da se formira liga između Srbije Rumunije i Bugarske,a i Mađarske ako želi.Šta će nam liga sa ustašama i balijama jer na nju si mislio Savo?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter