3
Fudbal

Nemanja Radonjić (FOTO: Real Mallorca/X)

NEMANJA RADONJIĆ I ZVEZDA? Evo novih informacija!

Objavljeno: 08.06.24 u 13:49

Ipak bi želeo da ostane u inostranstvu.

Pre 10-ak dana ekipu Crvene zvezde napustio je brzonogi reprezentativac GaneOsman Bukari. On je otišao put MLS lige, pa su se navijači sasvim logično zapitali – ko će biti njegova zamena?

Očekivano, svi su se okrenuli ka Nemanji Radonjiću koji je imao zaista sjajan prvi mandat u ‘crveno-belom’ dresu.

from left Head coach Dragan Stojkovic goalkeeper Predrag Rajkovic Dusan Tadic Nemanja Radonjic Sergej Milinkovic-Savic Nikola Milenkovic
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Donekle je i sam Zvezdan Terzić najavio da bi se Radonjić mogao vratiti u Ljutice Bogdana, ali prema poslednjim informacijama do kojih je došao Telegraf, to se neće desiti ovog leta.

Nemanja je izrazio veliku želju da ostane u Španiji i sada ljudi koji su zaduženi za njegovu karijeru sve rade kako bi u tome uspeli.

3
23
3 Komentara
  1. Ostani tamo i ne dolazi za Zvezdu je najbolje da niko ne dolazi nakon krilne zvijeri koja je dala jedan gol i ima pet asistencija u sezoni.

    0
    1
    Odgovori
  2. Ma bre nek se nosi vise Radonjic,mi da mu budemo rezervna varijanta a on hoce pre na Majorkinu klupu nego na Marakanu i tako nas vozi 2,3 god ma brate sretan put,za te pare koje se tebi nude nacicemo drugog i onako nisi sastavio 90 min 2,5 sezone,sve najbolje i pozdrav,uzivaj po velegradskim splavovima!!!!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter