0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

NAVIJAČI I MEDIJI NA OSTRVU SU BESNI: Selektor na udaru nakon iznenađujućeg poraza od Islanda!

Objavljeno: 08.06.24 u 11:15

Nadamo se da će se loša igra odraziti i na prvo kolo Evropskog prvenstva kada naši momci igraju sa Englezima u Gelzenkirhenu!

Island je uspeo da ponovi svoj istorijski trijumf iz 2016. godine, pobedivši Englesku i time uzdrmao jednog od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje na predstojećem završnom turniru Evropskog prvenstva.

Posle ove neočekivane pobede, društvene mreže su eksplodirale od besa engleskih navijača koji su bili razočarani lošom predstavom svoje ekipe. Nacionalni tim Engleske je bio ispraćen zvižducima na stadionu Vembli, što je samo doprinelo besu i frustraciji navijača.

Očigledno je da imamo velikih problema. Ako ovako nastavimo, bolje je da ne idemo na EURO. Barem ćemo uštedeti nešto novca – komentarisao je jedan korisnik na društvenim mrežama.

Kritike su se usmerile i ka menadžeru engleskog tima, Geretu Sautgejtu, s mnogima tvrdeći da je izgubio svoj put još pre dve godine, a da će Savez to shvatiti tek kada bude prekasno.

Engleski mediji su bili neumoljivi u svojim osudama nakon ovog poraza. „San“ je ironično opisao situaciju kao „šampanjac na ledu“, sugerirajući da su nade engleskih navijača u ovoj fazi bile prenaglašene.

„Dejli Mejl“ je napisao da Sautgejt mora da prihvati kritike, dok je BBC bio najžešći u osudi igre Engleske, opisujući je kao dosadnu i tužnu.

Ovaj neočekivani poraz zasigurno je poremetio planove engleske reprezentacije pred početak turnira, s obzirom na to da su mnogi predviđali Englesku kao prvog favorita za osvajanje titule u Nemačkoj.

Reprezentacija Engleske će svoju prvu utakmicu na UEFA EURO 2024 odigrati 16. juna protiv Srbije na stadionu u Gelzenkirhenu. Očekuje se da će imati mnogo posla u popravljanju forme i vraćanju poverenja navijača nakon ovog iznenađujućeg poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter