0
Fudbal

FOTO; Printscreen/X/ Svensk Fotboll

DANAS JE KRAJ: Jedan od najboljih napadača ikada završava karijeru protiv Orlova!

Objavljeno: 08.06.24 u 08:54

Kakve brojke, kakva karijera!

Zlatan Ibrahimović, jedan od najvećih napadača u istoriji fudbala, sprema se da se oprosti od terena na spektakularan način. Na meču protiv Srbije, zakazanom za danas u 18 časova na „Friends areni“ u Stokholmu, ovaj fudbalski genije će staviti tačku na svoju blistavu karijeru.

Oko 50.000 srećnika imaće privilegiju da prisustvuju ovom istorijskom trenutku i odaju počast čoveku čije ime je sinonim za harizmu, samouverenost i neospornu fudbalsku veštinu.

Zlatan Ibrahimović je tokom svoje karijere ostavio neizbrisiv trag u svetu fudbala. Njegova igra, karakter i stil su inspirisali mnoge, dok su drugi ostali zapanjeni pred njegovim talentom i samouverenošću. Bez obzira na to da li ste ga voleli ili ne, Ibrahimović je neosporno ostavio dubok pečat u fudbalskoj istoriji.

Ovaj oproštajni meč protiv Srbije predstavlja poseban trenutak za Zlatana, ali i za fudbalske fanove širom sveta. Srbija će biti poslednji protivnik u Ibrahimovićevoj reprezentativnoj karijeri. Selektor Dragan Stojković Piksi i njegovi igrači su svesni značaja ovog meča kao poslednje pripreme pred Evropsko prvenstvo i sigurno će dati sve od sebe da se odupru Ibrahimovićevom završnom plesu.

Za Švedsku, Zlatan je igrao 122 puta, postigao 62 gola i namestio 25. Njegov debi za nacionalni tim bio je davne 2001. godine, a od tada je neumorno osvajao srca navijača svojom igrom.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter