13
Evroliga
KK Partizan

from left Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade look dejected during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO BUKVALNO KORISTI METLU, VELIKO ČIŠĆENJE U PARTIZANU: Ljubimac Grobara odlazi u omraženi tim!

Objavljeno: 07.06.24 u 20:47

Remont čitavog tima.

Nakon izuzetno loše sezone Partizana, Željko Obradović je odlučio da želi da napravi apsolutan remont tima kako bi moglo da se dođe do boljih rezultata.

Naime, Zek Ledej, jedan od najvećih ljubimaca Grobara kada su stranci u pitanju, mogao bi da se vrati u tim iz koga je došao u Beograd.

Olimpija iz Milana je spremna da preuzme ugovor izuzetno borbene četvrorke, pa da tako ojača visoke pozicije u timu.

Manekeni su prilično omraženi među navijačima velikana iz Beograda, jer su oteli Nikolu Mirotića, ali i zbog jedne pobede na jako upitan način prošle sezone.

 

81
45

13 Komentara

  1. Da vidimo da li će u Italiji da udara i tuče protivničke igrače u igri. Sastaviće ga sa zemljom u Italiji, vratiċe ga u detinjstvo…

    3
    13
    Odgovori
  2. Partizan je uništen i neće se dići jedno 50 godina….sekta je čudo i žele jedan klub,jedan grad i jednu partiju. Severna Koreja na Balkanu!

    27
    7
    Odgovori
    • Aco trico ti li si , nisam te prepoznao. Pozdravio te Boris Tadić drug i prijatelj, zajedno ste mesetarili i otimali po Srbiji u vaše vreme. Jaooooj Aco tricooo. Ima Boga

      5
      9
      Odgovori
    • Kad tako mislis gde si bio kad je Tadic unistavao zvezdu the onda je bilo sve ok , picousti bar daje pare i jenom i drugom klubu dok sa Tadicem to nije bio slucaj

      1
      3
      Odgovori
  3. Tekst je neutemeljen i sa izmisljotinama je… Prvo, navijaci Partizana ne optuzuju Armani zato sto je Mirotic presao kod njih, vec SNS i SPC… Drugo, Ledej je pod ugovorom i bez obestecenja nece otici, a to ne mora da bude Armani, ako drugi budu sa dubljim dzepom. I trece, KKP jos ne zna gde ce u Evropi igrati, pa i nije poceo da radi na rosteru, sto znaci da mediji izmisljaju transfere.

    35
    10
    Odgovori
    • Pa vi stvarno nemate ni vere ni boga i crkva ti kriva ajte ljudi polako kući u hrvatsku ovde bas ne pripadate mars

      13
      39
      Odgovori
      • Veliki verniče crkva o kojoj ti pričaš nepostoji ,sad je to javni servis sns i bolesnika koji sebe zove predsednikom.

        43
        8
        Odgovori
      • Ganfer udbaški, mi sem predsednika JSD Partizan koji je bio 2 godine u staroj Jugoslaviji nemamo ni jedno sumnjivo ime dok kod vas ide najveći savremeni srboubica krcun, onda savremeni mafijaš i lopov Vladan Lukić koji vas je sastavio sa zemljom zajedno sa džajom, onda sledi poštenjačina sa kosovskim novcem ćorava pudlica aka moralni gmizavac i na kraju najveći izdajnik srpskog naroda u novijoj istoriji picousti balavko…

        3
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter