1
Domaći fudbal

during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TOTALNI OBRT U PARTIZANU: Ivica Kralj ostaje na mestu sportskog direktora!

Objavljeno: 07.06.24 u 14:40

Prvobitno je najavljeno da Ivica Kralj napušta Partizan

Iako je prvobitno najavljeno da će osim promene na klupi Partizana, gde će izvesno ponovo biti Aleksandar Stanojević, uslediti i promena na mestu sportskog direktora, to se ipak neće desiti. Kako javlja Sportklub„, Ivica Kralj će ostati na funkciji sportskog direktora u Humskoj.

Albert Nađ, koji je nedavno smenjen sa pozicije vršioca dužnosti trenera, takođe će ostati u taboru crno-belih. Nađ ima važeći ugovor na godinu i po dana, ali neće imati poziciju povezanu sa prvim timom. Nađ je za svoju smenu saznao iz medija, nakon čega je dobio zvaničan poziv iz sportskog sektora.

Iako se promene na mestu sportskog direktora neće dogoditi, očekuju se promene u upravnom odboru kluba. Prva najavljena promena je dolazak Milije Babovića. Razgovori su u toku, ali još uvek ništa nije zvanično potvrđeno.

Sastanci će ove nedelje biti učestali na stadionu u Humskoj, a očekuju se značajne promene u strukturi kluba. Navijači s nestrpljenjem prate razvoj situacije, iščekujući zvanične potvrde i dalji tok reorganizacije kluba.

7
13
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter