0
Košarka
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade react during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATO JE ZAŠTO TEO NIJE BIO NA DODELI PEHARA: Nije u pitanju razvod! (FOTO)

Objavljeno: 07.06.24 u 10:18

Jednostavno, Teo.

Miloš Teodosić, plejmejker KK Crvena zvezda, nije se pojavio na nedavnoj proslavi kluba, a kao razlog navedeno je njegovo prisustvo u Valjevu.

Ova odluka je potvrdila njegovu reputaciju boema, što nije iznenađenje ni za članove kluba. Na ceremoniji dodele medalja i pehara, kada je Teodosić bio prozvan, počele su ovacije i skandiranje.

Međutim, umesto da se pojavi, Teodosić je odsustvovao, što je izazvalo šalu da je „opet izveo magiju“.

Nebojša Čović je objasnio je situaciju rekavši:

Ne razvodi se danas, otišao je sinoć u Valjevo. A Valjevo ima procedutru kada se raduje. Da li ste nekad bili? Ja jesam i znam kako to izgleda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)


Čović je takođe govorio o mogućem nastavku saradnje s Teodosićem, ističući njegovu neospornu košarkašku inteligenciju i potrebu da ostane u košarci i nakon karijere.

Iako Teodosić nije bio prisutan na proslavi, njegovo odsustvo nije pokvarilo atmosferu. Proslava je protekla s pevanjem pesme „Jednoga dana“, koja je postala poznata među navijačima Zvezde, a koja očigledno ostavlja utisak kako na njega, tako i na druge.

 

18
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter