2
Košarka
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

JANIS SFEROPULOS ZATVORIO BURNU SEZONU: „Toliko sam ponosan na sve vas!“

Objavljeno: 07.06.24 u 15:05

Janis Sferopulos je na svom „X“ nalogu proslavio triplu krunu Crvene zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, oglasio se poslednji put povodom sezone 2023/24 i poslao poruku kojom je oduševio navijače. U svojoj izjavi, Sferopulos je čestitao svima na timskom uspehu i izrazio veliki ponos na celu organizaciju kluba.

Čestitam celoj organizaciji Zvezde na triploj kruni. Igračima, osoblju, menadžmentu, predsedniku, upravnom odboru. Zasluženo za vaš naporan rad. Toliko sam ponosan na sve vas, jako sam srećan za naš klub i navijače– napisao je Sferopulos, dodajući na srpskom- Čestitam svima u klubu.

Crvena zvezda je ove godine osvojila sva tri trofeja: Kup, ABA ligu i Superligu Srbije, čime se etablirala kao lider Srbije i regiona.

6
0
2 Komentara
  1. Čovek dobio nameštenu titulu pa se raduje. Eto koliko je stabilan u glavi. Neko od sramote nebi ni T od titule uzeo. Dajte mu još neki pehar negde sa buvljaku kupljen nek se raduje malo više.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter