2
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FK PARTIZAN SAČUVAO JEDNOG OD NAJBITNIJIH IGRAČA: Oko njega će se graditi tim za narednu sezonu!

Objavljeno: 07.06.24 u 11:30

Već je sarađivao sa Stanojem i igrao dobar fudbal kada je on bio šef stručnog štaba!

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, ostaje verni čuvar crno-belih boja iako su se spekulisale mogućnosti njegovog odlaska tokom ovog leta.

Kako saznaje Telegraf, Marković je postigao dogovor sa rukovodstvom kluba i uskoro bi trebao da potpiše novi ugovor, uz revidirane finansijske uslove.

U prethodnoj sezoni, Marković je bio kamen temeljac odbrane Partizana, ističući se kao najkonstantniji igrač u poslednjoj liniji tima. Dok je u prvom delu sezone uspešno sarađivao sa Mihajlom Ilićem, nakon Ilićevog prelaska u Bolonju, Marković se našao pred izazovom prilagođavanja novim partnerima u odbrani, često rotiranim, ali je i pored toga pružao izuzetne igre.

Njegov trud na terenu, uporan rad i borba, čak i kroz povredu kolena koja je zahtevala hirurški zahvat, zaslužili su poverenje kluba i novi ugovor, posebno s obzirom na povratak trenera Aleksandra Stanojevića na klupu.

Podsetimo se da je Markovićevu karijeru praktično revitalizovao Stanojević u prethodnom mandatu, vrativši ga iz Olimpijakosa kao pozajmljenog igrača. Tada je Marković briljirao na terenu, ali Partizan nije imao mogućnost da otkupi njegov ugovor od grčkog kluba, te se vratio u Atinu.

U prošloj sezoni, Marković je za Partizan odigrao 34 meča, postigao je dva gola, ali je nažalost propustio završetak sezone zbog povrede kolena sa kojom se borio tokom proleća. Međutim, njegova predanost i doprinos timu nisu ostali neprimećeni, što se sada ogleda kroz novu saradnju koja je na pomolu.

12
4
2 Komentara
  1. Ovo je teška bolest koja je metastazirala, tu nema pomoći,,,,Oko čega ovi naprednjaci prave strategiju,,,,,,Metla,,,,,Ovaj Marković nigde nije mogao da se ustali i izbori za minutažu, a ovi eksperti prave tim sa njim na centru,,,,,Ovo nije ni katastrofa,,,, zadržite i Seničanina po svaku cenu i ove bekove,,,,Napolje iz Partizana bagro,,,,,

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter