3
Domaći fudbal

Gomes Dalcio during the UEFA Conference League 2023/2024 match between Vojvodina and APOEL Cyprus at stadium Karadjordje on August 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOGOVOREN TRANSFER: Zvezda dovela zamenu za Marka Stamenića!

Objavljeno: 07.06.24 u 19:17

Ispunjena je trenerova želja.

Odlaskom Marka Stamenića ostala je praznina u veznom redu Crvene zvezde i bilo je potpuno jasno i očekivano da klub dovede zamenu.

Pisanja od pre nekoliko dana se ispostavljaju kao tačna, jer kako prenosi Mozzart sport, u ponedeljak bi Dalsio trebao da bude predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde.

Reč je o momku koji je rođen u Portugalu, ali ima državljanstvo Gvineje Bisao, ima 28 godina i igra na poziciji centralnog veznog fudbalera.

Ove sezone je u kiparskom šampionatu u dresu APOEL-a na 21 utakmici postigao tri pogotka i upisao pet asistencija.

Sarađivao je takođe sa Milojevićem tokom Vladanovog boravka na Kipru.

12
10

3 Komentara

  1. Zvezda opet dovodi sve i svašta a najpotrebnija je zamjena za Kangu koji je motor Zvezde pošto je i Koreanac otišao,a za Stamenića imali ste vi alternative među mladim igračima ponikli u Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter