3
Košarka

FOTO: Printscreen/Youtube/ KK Crvena zvezda Meridianbet

ČOVIĆ O ŽELJKU: „Da je on sa nama uzeli bismo bar jednu titulu Evrolige!“ (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.24 u 08:46

Predsednik Zvezde pecnuo crno-bele.

Posle osvojene titule šampiona Srbije, i dodele pehara, juče je konferenciju za medije održao je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

Između ostalog, Čović se dotakao večitog rivala Partizana i trenera Željka Obradovića.

Naš stručni štab nije provocirao nikoga. Treba opravdati ogromne pare, te pare su državne i treba da ih opravda gospoda koja ih je potrošila, a mi za to ništa nismo krivi. Oni su najbolji klub, institucija, imaju najboljeg trenera, a to stvarno mislim. Oni imaju najboljeg predsednika, direktora marketinga. Onda dođe gospodin Grk. Sve ostalo zaključite sami.

Potom je dodao:

Da je taj čovek sa nama, mi bismo uzeli bar jednu titulu Evrolige. Mi sada sa Janisom imamo 8:0. Mi ništa nikome nismo uzeli i ukrali. Ja znam da on ima video klubove i bolesnike koji nas stalno napadaju. Njima Telekom uplati 20.000 evra mesečno što porodično podele. Nisam od ljudi koji se povlače. Sve to što se sinoć dogodilo je rezultat što je neko, a to je KSS, tolerisao dve godine. Iživljavanje Partizana na domaćoj ligi. Sinoć smo dobili rezultat svega toga. Ne kažem da je to dobro i lepo, ali to je realnost. Idemo dalje. – istakao je Čović.

6
5
3 Komentara
  1. Sta bi bilo, kad bi bilo.. Toliko iskustva koje inzinjer non-stop istice, a lupa nebuloze.
    Inzinjeru, pitaj nekog ako ne mozes sam da zakljucis, da sportske velicine tipa Obradovic,
    ne rade svugdje i sa svakim. Naprosto, imaju srecu da mogu da biraju, i uglavnom biraju sampionske
    sredine. Tebi i tvojoj ekipi je najvece dostignuce u istoriji , upravo ovih 8 pobjeda protiv njega.
    Otome ce biti snimljen i dokumentarac jer to treba da se cijeni. Sta ? Ti ovo vec znas ? Onda je ova tvoja izjava ne samo glupost, nego i cista pakost, tako da… Psi laju, karavani prolaze.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter