1
Domaći fudbal

during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KREĆE NIZ PROMENA U HUMSKOJ: Ivica Kralj više neće biti sportski direktor!

Objavljeno: 06.06.24 u 21:59

Novi početak u taboru crno-belih

Aleksandar Stanojević, već poznato lice u Partizanu, uskoro će biti promovisan u novog trenera crno-belih, najavljujući tako početak velikih promena u Humskoj 1.

Očekuje se da će ovaj potez biti samo prvi u nizu promena koje će zahvatiti klub, a prva na listi je smena dosadašnjeg sportskog direktora Ivice Kralja.

Nije tajna da su navijači Partizana željno iščekivali promene, a odlazak Kralja i dolazak Stanojevića neće biti jedine koje će se dogoditi u narednom periodu. Sa dolaskom novog trenera, klub se sprema za turbulentan period, s obzirom na izazove koji ih očekuju u pripremi za novu sezonu.

Sa početkom priprema za Ligu šampiona već krajem jula, očekuje se da će Stanojević i novi sportski direktor imati veliki zadatak pred sobom. Tim će morati da se prilagodi i izgradi novi identitet, što će zahtevati značajne napore kako bi se postigao uspeh na međunarodnoj sceni.

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter