0
Košarka

FOTO:Printscreen/instagram/kkcz

KK CRVENA ZVEZDA – ŠAMPION KLS: Crveno-beli podigli pehar pred navijačima u Pioniru! (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.24 u 19:48

Šampioni Srbije za sezonu 2023/24.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su treći pehar u ovoj sezoni, nakon što su u finalnoj seriji Košarkaške Superlige Srbije savladali Partizan, braneći tako titulu u domaćem šampionatu.

U prvom meču, odigranom u hali „Aleksandar Nikolić“, Crvena zvezda je slavila minimalnom razlikom rezultatom 89:88.

Međutim, druga utakmica, odigrana u „Beogradskoj areni“, obilovala je dramom i haosom. Utakmica je prekinuta na 7:55 pre kraja treće četvrtine, pri vođstvu Partizana rezultatom 57:45. Razlog prekida bio je ubacivanje predmeta na teren i uvredljivo skandiranje protiv delegacije crveno-belih.

Nakon haotičnih scena, usledilo je nešto duže od sat i po prekida utakmice radi smirivanja tenzija i pražnjenja hale. Igrači Crvene zvezde zajedno sa sudijama pojavili su se na terenu, ali igrači Partizana nisu izašli iz svlačionice ni nakon 15 minuta odbrojavanja. Sudije su donijele kraj utakmice, a prema pravilima lige, KLS je dodelio pobedu Crvenoj zvezdi službenim rezultatom 20:0 narednog dana.

Pred oduševljenim navijačima u hali „Pionir“, Crvena zvezda je podigla pehar namenjen šampionu domaćeg prvenstva. Igračima su uručene medalje, dok je MVP trofej zasluženo poneo Dejan Davidovac.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter