1
Fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDNO NOVO IME U PARTIZANU: Poznati srpski biznismen će verovatno postati član upravnog odbora!

Objavljeno: 06.06.24 u 22:43

Kakav dan za crno-bele, a treba naglasiti da je tek početak svega!

Partizan započinje velike promene, a glasine sugerišu da će se upravni odbor crno-belih pojačati za još jedno ime – Miliju Babovića, poznatog srpskog biznismena.

Iako se ime Milije Babovića često pominjalo, do sada nije došlo do konkretne saradnje. Mnogi su pretpostavljali da bi mogao preuzeti mesto predsednika, ali izgleda da će se za sada zadovoljiti ulogom potpredsednika, pod uslovom da zaista stigne u Partizan.

Vredno je podsetiti da je Milijin sin Stefan tri puta nosio dres crno-belih, čak kao kapiten, a sada je angažovan kao potpredsednik OFK Beograda.

Očigledno je da nas čeka vrelo leto u Humskoj. Dok su neka mesta već popunjena, druga tek treba da budu, ali sigurno je da će se fokus Partizana uskoro prebaciti na formiranje tima koji će se boriti za trofej posle pet godina suše.

22
9
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter