2
Fudbal

FOTO: Printscreen/instagram/FK Crevena zvezda

ZVEZDA DOČEKALA ORLIĆE: Evo šta im je poručio Zvezdan Terzić! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.24 u 13:43

Finale je bilo tako blizu, ali i ovaj rezultat će se pamtiti!

Kadetska reprezentacija Srbije stigla je do polufinala Evropskog prvenstva, ali je završetak njihovog puta na turniru bio obeležen tragičnim porazom od Portugala rezultatom 3:2, iako su imali prednost do poslednjih minuta.

Ovaj neizvesni poraz nije uskratio „orlićima“ ponos na ono što su postigli protiv najjačih evropskih selekcija, a to je i prepoznato u Crvenoj zvezdi, gde je za njih organizovan poseban doček.

Na spisku selektora Jovana Damjanovića našlo se čak deset igrača Crvene zvezde, kao i Uroš Đorđević iz kadetskog tima Grafičara. Momke koji su se borili u polufinalu Evropskog prvenstva dočekali su Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde i Nikola Jelić, direktor Omladinske škole.

Samo tako nastavite. Ponosni smo na vas i vi ste blago Crvene zvezde. Zaista ozbiljno računamo na vas u budućnosti. Pokazali ste se protiv ozbiljnih protivnika na međunarodnoj sceni i dokazali da imate kvalitet i veliki potencijal. Nekolicina vas je priključena prvom timu, neki su već debitovali, i već znaju koje su obaveze. Od ostalih takođe mnogo očekujemo i zaista će sve zavisiti samo od vas. Dobićete priliku mnogo brže nego što očekujete. Nastavite da budete vredni i radni i da slušate Jelića. Veoma brzo ćete preći u prvi tim –  rekao je kadetima Crvene zvezde generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Kadetske reprezentativce dočekao je i direktor Omladinske škole, Nikola Jelić.

Čestitam reprezentaciji, Lazetiću i Damjanoviću, kao i svim igračima koji su učestvovali na turniru. Veliki uspeh za srpski fudbal, kao i za nas u Zvezdi, s obzirom na to da smo imali 10 reprezentativaca, uz Đorđevića iz našeg Grafičara. Mogli smo da odemo i korak dalje, ali postoje određeni problemi koje moramo rešiti unutar mlađih kategorija u Srbiji. Ne sme da se dešava da padamo u završnici i da na taj način gubimo od Češke i potom od Portugala. Svi treba da izvuku pouke iz ovoga, ali to ne menja činjenicu da je ovo veliki uspeh za srpski fudbal –  rekao je Jelić.

Reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva savladala je Ukrajinu (1:0) i domaćina Kipar (3:1) u grupnoj fazi, ali je zatim izgubila od Češke (4:3) u poslednjem kolu. To je značilo da nacionalni tim sa druge pozicije ide na megdan Austrijancima, koje je savladao (3:2) za plasman u polufinale. U meču za finale, bolji je bio Portugal, koji će se suprotstaviti Italiji u borbi za trofej.

FOTO: Printscreen/instagram/FK Crvena zvezda
FOTO:Printscreen/Instagram/FK Crvena zvezda
5
0
2 Komentara
  1. Da budu časni , napredni i pošteni,, uspeh će doći spontanim pobačajem i abortusom,, Ovo da dočekuje neiskvarene mladiće,,,,pa to je državni nonsens,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter