2
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Twitter/Wimbledon

VIMBLDON NIJE REALAN?! Francuska nemarnost uništila godinu Novaka Đokovića!

Objavljeno: 05.06.24 u 10:10

Novak bez velikih šansi za igru u Londonu.

Novak Đoković morao je da odustane od učešća na Rolan Garosu zbog povrede meniskusa desnog kolena. Ovu vest je potvrdio sam Novak putem objave na Instagramu, gde je otkrio da je u pitanju pucanje meniskusa, što će ga na neko vreme udaljiti sa teniskih terena.

Nakon objave ove informacije, pažnja se odmah preusmerila na naredne velike sportske događaje, među kojima su Vimbldon i Olimpijske igre.

Nemanja Slavković, hirurg ortopedije, u jutarnjem programu TV Nova, govorio je o procesu oporavka, a to je preneo Sport Klub.

– Zaista je nezahvalno davati procene, zavisi kakva je povreda u pitanju, ali ako se odluči za neoperativno lečenje, plašim se da će teško moći da ponovi intenzitet igara pre povrede. Ako se odluči za operaciju, za uklanjanje dela meniskusa, ako taj deo nije prevelik, nešto je što najbrže može da dovede do oporavka i pokušaja da uđe u ritam treninga koji mu omogućava da bude kompetetivan na Olimpijskim igrama. Mislim da igranje na Vimbldonu nije realno ni u jednoj varijanti – objasnio je doktor Slavković

11
2

2 Komentara

  1. Nemar organizatora RG.. Ne bih rekla.. Pri NAMJERA da ga se zaustavi.. I uspili su.. Dvolicnost i cinizimam s figom iza leda.. Kad se uzme u obzir kako je NADAL diktirao kad ce igrat.. Neko kaze pa tereni su isti za svakog igraca.. Je istina.. ALI ni je to u pitanju.. Da su kojim slucajem Nadal i Federer imali prigovor na terene i opasnost sto takvi donose, brzo bi reagirali..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve sto zapad pokusava,sve je to promasaj,Nole je najbolji svih vremena u tenisu,a kao covjek je ispred njih bilione godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter