5
Košarka

FOTO: Starsport

SAOPŠTENJE KK PARTIZAN: Vređani su Željko, Panter, Aleksa, Nedović, Teodosić – pa meč nije prekidan!

Objavljeno: 05.06.24 u 23:26

Oglasili se crno-beli

Drugi meč finala Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut početkom drugog poluvremena. On neće biti nastavljen večeras, a kako stoje stvari uopšte neće biti nastavljen. Nakon što je meč prekinut, igrači Zvezde i sudije su se vratili na teren, ali crno-beli nisu. Tako smo došli do scenarija da će Crvena zvezda, shodno propozicijama takmičenja, dobiti ovaj meč službenim rezultatom i samim tim osvojiti titulu KLS.

Partizan se sada oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Druga utakmica finala AdmiralBet Superlige Srbije između Partizana Mozzart Bet i Crvene zvezde je prekinuta na 7.55 sekundi pre kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 u korst crno-belih. Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vređanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu.

Podsećanja radi, samo u ove dve nepune utakmice, vređani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vređanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja.

Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata.

Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama.

Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način dodele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, a KK Partizan Mozzart Bet u takvom skandalu ne želi da učestvuje.  

82
46

5 Komentara

  1. Realno kaji so to navijači i za koga navijaju kakve to ima veze sa sportom i kome trebaju takvi navijači???? Sigurno ni jednom klubu ili sportu.Kaže se nečemo da igramo bez navijača pa šta smo onda mi pored malih ekrana mučenici koji volimo sport i nemamo pretenzije da mučimo druge pored nas nije samo publika ona koja ide na utakmice nego i oni što mirno posmatraju pored malih ekrana i iskaljuju svoje nezadovoljstvo razbijaju TV ruše svoju kuču a drugi plača i ispašta jer ja volim svoj klub??,?? Malo sutra to nije ljubav i vera u svoje

    3
    1
    Odgovori
  2. Realno, igrači Zvezde izašli kad je klupa zasuta svim i svačim. Vredjanje aktera nije u redu ali je to već postalo uobičajno ali večeras vredjano dete Teodosića.

    9
    7
    Odgovori
    • Šta je to svim i svačim???
      Protiv sam vređanja!!!!
      A vređaše li zvezdaši ???!!! Ovo je vraćanje!!! I kako će biti sledeći put???
      Katastrofa od Srbije i sporta!!!!!!!!

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter