0
Fudbal

FOTO: Screenshot

PROŠLOG LETA HTELA GA ZVEZDA, A SADA ĆE PUT ŠAMPIONA JEDNE OD NAJJAČIH SVETSKIH LGIA: Srbin potpisao za klub koji je bio pravi hit ove godine!

Objavljeno: 05.06.24 u 09:38

Odličan je bio i u Poljskoj.

Srpski čuvar mreže,  Vladan Kovačević, novi je golman lisabonskog Sportinga, šampiona portugalskog šampiona u paklenoj konkurenciji prošle sezone.

Srbin iz Banjaluke je par godina u nazad sa ogromnim uspehom branio boje poljskog Rakova, a čak je 2023. podigao i šampionski pehar te zemlje.

Kovačević je branio 113 mečeva za Rakov, primio je 99 golova, na 52 meča ostao nesavladan, a takođe je prošle godine bio sjajan i u kvalifikacijama za LŠ.

Rakov je od transfera zaradio 4,8 miliona evra, a uz određene bonuse moguće je da iznos poljskog kluba u kasi bude ravno 6.000.000.

Treba istaći da je Crvena zvezda prošlog leta htela banjalučkog čuvara mreže, ali ipak je poljski prvak tada tražio cifru veću koju je dobio i od Sportinga.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter