1
ATP
Božidar Maljković

Bozidar Boza Maljkovic at commemoration for Dejan Milojevic, coach and basketball player, held at City Assembly, Belgrade, Serbia, 10.02.2024. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET? Božidar Maljković tvrdi da Novak Đoković nije operisan!

Objavljeno: 05.06.24 u 16:11

„Mi smo dobili informaciju da nije operisan“

Iz Italije su stigle danas vesti da je Novak Đoković operisan u Parizu, međutim, kako kaže predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, to se nije desilo.

Božidar se pozvao na Novakovog strica, koji je navodno negirao vest o operaciji.

– Mi smo zvali strica. Moj sin koji prati francusku štampu svaki dan. Francuzi su u vrlo ozbiljnim medijima napisali da je operisan. Međutim, mi smo dobili informaciju da nije. Ne bih da spekulišem – rekao je Maljković i dodao:

U svakom slučaju, Novaku svaka čast. U takvom stanju odigrati onakav meč. Mi bismo svi voleli da bude sa nama i predvodi olimpijski tim. To je divan čovek koji druge sportiste čini boljima. To je pokazao i u Tokiju – kazao je Maljković, prenosi B92.

5
2
1 Komentara
  1. Da mi lepo glasamo da li je ili nije, i to da utvrdimo kao vest, a koga briga sta je stvarno tacno?! Jedino je bitno sta kazu mediji…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter