0
Košarka

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN IMA BLAGU PREDNOST U ARENI: Crno-beli imali +15, Zvezda igra u serijama!

Objavljeno: 05.06.24 u 20:51

Zanimljivih prvih 20 minuta

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde u drugoj utakmici finala Košarkaške lige Srbije, a nakon prvih 20 minuta crno-beli imaju prednost – 48:43.

Crveno-beli su zabeležili pobedu u prvoj utakmici i imaju priliku da pred gostujućim navijačima stave tačku na ovu sezonu. Na drugoj strani, crno-beli su upisali sedam vezanih poraza od večitog rivala i ukoliko izgube večeras, ostaće bez ijednog trofeja u sezoni 2023/24.

Gledamo zanimljivo poluvreme, sa usponima i padovima i jedne i druge ekipe. Najbitnije reći jeste da je Partizan u jednom trenutku ima i 15 poena plusa, ali se Zvezda realtivno lako vratila i vratila neizvesnost u meč.

Bolje je Partizan otvorio meč, imali plus osam u jednom trenutku, na šta je Zvezda odgovorila serijom 9:0. U egalu se nastavilo, pa se na prvu mini pauzu otišlo minimalnom prednošću crno-belih – 24:22.

Partizan furiozno otvara drugi period, seriom 13:2 i pravi maksimalnu prednost na meču. Međutim, nakon tajm-auta Sferopulosa Zvezda uspeva relativno lako da se vrati, ali ne i da izjednači.

Do kraja prvog poluvremena Partizan je pametnije odigrao i na pauzu odlazi sa plusom od pet poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter