0
Košarka

Billy Baron during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO JE INFORMACIJA KOJU SU SVI NAVIJAČI ZVEZDE HTELI DA ZNAJU: Trener Olimpije govorio o sudbini Bilija Berona!

Objavljeno: 05.06.24 u 11:38

Jasan je bio jedan od najboljih u Evropi.

Nije Olimpija iz Milana imala sjajnu sezonu, pre svega zbog brojnih povreda ključnih igrača, jedan od njih je Bili Beron, koji ponovo kuburi sa povredom.

O tome je govorio i trener Manekena, Ejtore Mesina.

– Da, na početku plej-ofa razmišljali smo o postavci sa dodatnim bekom, odlučili smo da žrtvujemo Fohgtmana i igramo sa Ričijem kao krilnim centrom. U tom smislu smo pokušali sa Baronom koji je ponovo povređen. Hoće li se vratiti? Ne, ovo je loša sezona za Bilija. A samim tim i za nas – naveo je Mesina.

Neće nigde odlični šuter sa Apenina kako stvari sada stoje.

– Od kraja oktobra i on i njegova agencija su obavešteni da je volja vlasnika, kluba i trenera da on ostane. Ova volja je nepromenjena. Nadam se da neće biti poteškoća – rekao je Mesina.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter