0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

MENJA SREDINU: Nikola Petrić nakon sjajne sezone u Saudijskoj Arabiji planira povratak u Evropu!

Objavljeno: 05.06.24 u 10:00

Imao je zaista odličnu sezonu. 

Počeo je letnji prelazni rok, a kao i uvek na posebnoj ceni su golmani.. Kako u celoj Evropi, tako i u Srbiji, timovi kubure da nađu adekvatna rešenja za svoj gol.

Povratnik u srpski fudbal ovog leta mogao bi da bude Nikola Petrić, koji je imao izvanrednu sezonu u Saudijskoj Arabiji. On je u dresu Al-Bukiraja odigrao 30 mečeva i čak 12 puta uspeo da ostavi svoju mrežu netaknutom.

FOTO: Privatna arhiva

Petrić ima 33 godine i već je dobro poznat ovdašnjoj fudbalskoj javnosti. U razgovoru za HotSport potvrdio je da bi voleo da se vrati u rodnu zemlju, ali da će razmotriti i ponude iz inostranstva:

Saudijska Arabija je prelepa zemlja i zaista sam izuzetno zahvalan na prilici da se dokažem ovde, gde je fudbal u ekspanziji. Iako je sve bilo više nego dobro, moj cilj je da se vratim u Evropu, a sad da li će to biti inostranstvo ili Srbija, videćemo, ko bude bio konkretniji. – rekao je Petrić, te dodao da veruje u sebe:

FOTO: Privatna arhiva

Kada nekome kažete da imate 33 godine u svetu fudbala vas već gledaju kao da ste na zalasku karijere, ali to nije situacija kod nas golmana. Smatram da imam šta da ponudim i to ću uskoro dokazati – zaključio je Petrić.

Tokom svoje karijere Petrić je pored Srbije, igrao još u Jermeniji, pomenutoj Saudijskoj Arabiji, Švedskoj i Grčkoj.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter