1
Košarka

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade jump for the ball against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KABOKLO I ZVEZDA – OČIGLEDNO POSTOJI NEŠTO: Poznati srpski agent se „izlanuo“ u programu uživo (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.24 u 19:19

Čini se da je Tanjević tokom razgovora slučajno otkrio da je na pomolu veliki prelazak

Ova sezona je prilično turbulentna za KK Partizan. Poslednja situacija koja ne bi trebala jednom klubu da se dešava jeste slučaj Bruna Kabokla, koji je zbog obaveza na sudu napustio Beograd, ostavio tim na cedilu, bez da se prethodno javio klubu.

On je, između ostalog, bio tema razgovora u emisiji „Indirekt“ na K1, a razmenu mišljenja imali su jedan od domaćina Predrag Popović Pop i srpski agent Bojan Tanjević.

Čini se da je Tanjević tokom razgovora slučajno otkrio da je na pomolu veliki prelazak Kabokla iz Partizana u Crvenu zvezdu.

Čuo sam da Bruno prelazi u Zvezdu. Ta informacija je potekla iz Zvezde – rekao je Popović, na šta se Tanjević nadovezao:

Pa eto. I to znam. Tri čoveka to znaju, iako nisam siguran da će neko to da kaže – rekao košarkaški agent, koji je kasnije pokušao da se izvadi rekavši da je informaciju čuo od Popa.

9
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter