4
Košarka

FOTO: Starsport

HAOS U ARENI: Prekinut večiti derbi, Grobari vređali Čovića, igrači Zvezde otišli u svlačionicu!

Objavljeno: 05.06.24 u 21:21

Ružne scene

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Crvene zvezde u drugoj utakmici finala Košarkaške lige Srbije, a nakon prvih 20 minuta crno-beli imaju prednost – 48:43.

Meč je prekinut nekoliko minuta nakon početka drugog poluvremena.

Sudije su odlučile da prekinu meč. Navijači Partizana vređali su predsednika Zvezde Nebojšu Čovića i oni su odlučili da meč prekinu.

Košarkaši Crvene zvezde su napustili teren i otišli u svlačionicu, a isto su uradili i arbitri. Pokušao je i Trifunović da smiri navijače, međutim Grobari su još jače zapevali pesmu nakon njegovog obraćanja.

Videćemo kada i u kojim uslovima će se meč nastaviti.

14
7

4 Komentara

  1. Nije mi jasno, Partizan u naletu navijači prekidaju. To što se vređa Čović je samo valjanje u blatu sa nekim kome je to prirodno stanište. Nismo mi najbolji navijači zato što bilo koga vređamo, već zato što volimo svoj klub na jedan poseban način. Da bi dotičnu personu bilo šta uvredilo mora da ima obraz, tako da se samo gubi vreme.

    3
    0
    Odgovori
    • Kako ti nije jasno? Pa sad će se danima prežvakavati ko je gori, baš idealno da nekako „spontano“ priča o ukradenim izborima padne u drugi plan. Baz se zgodno „zadesilo“. Ovde je izgleda važnije ko je gori, „grobari“ ili „cigani“ od toga u kakvoj prćiji od zemlje živimo.

      0
      0
      Odgovori
      • Grobari vređaju vesna o mora ze prekinuti.
        A cigani kad skandiraju na 3 utakmice kod njih Željko turbine napisi se ku..ine to je normalno. E to ti je srbija i vlast ti možeš ka ne smijem. Kakva drzava taki i navijacui

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter