0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LUKA ILIĆ TRPEO TORTURU U BIVŠEM KLUBU: Nisu mi dali ni da se oporavim od povrede!

Objavljeno: 05.06.24 u 09:27

Srpski fudbaler njije baš uživao u Siti grupi.

Luka Ilić je nedavno predstavljen na Marakani, a dete Crvene zvezde je  za strane medije govorilo o jako lošem tretmanu kada je oporavak od povreda u pitanju u njegovom bivšem klubu.

„Da, bilo je razgovora sa Njujork Sitijem, ali nisam bio zainteresovan jer nisam želeo da ostanem u Siti grupi“, rekao je Ilić za francuski Liberation Champagne.

„Dugo sam bio odsutan jer se nisam pravilno lečio. U klubu su me terali da treniram i igram utakmice dok sam bio u velikim bolovima. Nisu me pustili da se oporavim. Ja sam profesionalac, tako da nema potrebe da se pretvaram. To nisam ja“, oktrio je Ilić.

„Dosta sam iskusniji, prošao sam period koji mi je dosta značio. Bilo je i dobrih i loših stvari, ali i kao osoba sam mnogo toga naučio. Istina je da je bilo drugih ponuda, ali čim sam čuo da je Crvena zvezda zainteresovana bez razmišljanja sam odlučio. Gledao sam dosta utakmica kada sam bio slobodan, svi su fantastični igrači i dobra je stvar što je jaka konkurencija jer će to činiti tim boljim“, naveo je Ilić po dolasku na Markanu.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter