1
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ I UPRAVA DOČEKALI SJAJNE KADETE UZ TORTU: Evo šta je prvi čovek Zvezde poručio momcima koji su igrali nestvarno na EP! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.24 u 19:35

Sjajan doček nakon odličnih partija.

Izabranici Jovana Damjanovića stigli su do polufinala, gde je kadetska selekcija naše zemlje poražena od Portugala nakon drame u finišu.

Ipak, uspeh je uspeh bez obzira što se nije došlo do zlatne medalje, pa su to prepoznali i čelni ljudi Crvene zvezde koji su svoje predstavnike dočekali uz tortu.

Čak je i prvi čovek kluba Zvezdan Terzić imao reči hvale za momke koji još uvek nisu punoletni.

“Samo tako nastavite. Ponosni smo na vas i vi ste blago Crvene zvezde. Zaista ozbiljno računamo na vas u budućnosti. Pokazali ste se protiv ozbiljnih protivnika na međunarodnoj sceni i dokazali da imate kvalitet i veliki potencijal. Nekolicina vas je priključena prvom timu, neki su i debitovali, i već znaju koji su zahtevi. Od ostalih takođe mnogo očekujemo i zaista će sve samo od vas da zavisi. Dobićete šansu mnogo brže nego što je očekujete. Nastavite da budete vredni i radni i da slušate Jelića. Veoma brzo ćete preći u prvi tim”, poručio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

2
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter