0
Domaći fudbal
Strahinja Pavlović

FOTO: Starsport

SVETLA TAČKA SRBIJE STRAHINJA PAVLOVIĆ: „Teško je sada pričati o tome, ali to je ono na čemu moramo da radimo“

Objavljeno: 04.06.24 u 23:34

Strahinja Pavlović je bio najbolji pojedinac Srbije u porazu od Austrije

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Austrije sa 2:1 u prijateljskom meču odigranom u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Posle meča, strelac jedinog gola za Orlove je izneo svoje viđenje meča.

Pre svega, mislim da smo jako dobro izgledali u drugom poluvremenu. Odlučilo je tih prvih 10 minuta. Znali smo da im je presing najjače oružje i postigli dva gola iz dve šanse. Teško je sada pričati o tome, ali to je ono na čemu moramo da radimo. Lopta se odbije do njih, izvuku nam dva pasa, uđu u šansu. Mislim da smo u tim situacijamaa morali mnogo brže da skupimo prostor i neuttrališemo te situacije.

Na kraju, defanzivac Srbije je istakao da će tim biti spreman za Euro.

Jako je teško presingovati 90 minuta. Znali smo da će da padnu. Ali, za takvu situaciju smo morali da održimo nulu i bilo bi sve drugačije. Bićemo spremni. Imamo dve utakmice koje su izuzetne dobre. Austrija igra dobar fudbal. Okrećemo se Švedskoj. Biće drugačija utakmica, ali želimo da pobedimo i spremni da dočekamo Englesku  – zaključio je Strahinja Pavlović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter