0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@rolandgarros

ŠTA ĆE BITI SA NOVAKOM NA ROLAN GAROSU: Danas nema treninga, sve odlučuje magnetna rezonanca!

Objavljeno: 04.06.24 u 10:19

Kao što je i sam najavio, postoji mogućnost da odustane od nastavka turnira zbog povrede kolena

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa. On je bio bolji od Argentinca Franciska Serundola nakon prave drame i pet setova – 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3

Novak je tokom meča imao ozbiljnih problema sa povredom kolena, ali uprkos tome uspeo je da preokrene i slavi. Međutim, na konferenciji nakon meča rekao je da će ići na magnetnu rezonancu i da je njegov nastup u nastavku turnira neizvestan.

Postoji šansa da odustanem. Postoji, zavisi kolika je ozbiljnost, koliko je štete naneto. Nije u mojim rukama. Da se pomolim Bogu da je sve kako treba. Uradiću večeras neke stvari da ubrzam oporavak, ali koleno je koleno, jedan od glavnih zglobova u telo. Ne možeš mnogo šta da uradiš sa kolenom – rekao je Nole na konferenciji za medije.

Magnetna rezonanca je zakazana za ovaj utorak, koji će Nole provesti kod doktora. Trudiće se da se oporavi koliko god da je moguće, a veliku ulogu u oporavku imaće i njegov fizioterapeut Miljan Amanović

Takođe, Đoković se danas neće pojavljivati u kompleksu u Bulonjskoj šumi i neće trenirati, što je i logično.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter