2
Domaći fudbal

Marko Stamenic i Xander Severina Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda dovela igrača za džabe, pa ga godinu dana kasnije prodala za 5 miliona!

Objavljeno: 04.06.24 u 08:16

Zvezda prodala igrača u Premijer ligu

Crvena zvezda iza sebe ima još jednu uspešnu sezonu. Osvojena je dupla kruna i pored lošeg prvog dela sezone, a jedan od igrača koji su najzaslužniji za oba trofeja jeste i vezista Marko Stamenić, koji kako stoje stvari, napušta crveno-bele.

Kako prenosi Sportal, Stamenić će ovog leta postati novi fudbaler Koventrija, a crveno-beli će na ime obeštećenja za transfer reprezentativca Novog Zelanda inkasirati čak 5.000.000 evra, uz 10 odsto od naredne prodaje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je klub iz Ljutice Bogdana Stamenića doveo u svoje redove za nula evra, odnosno, kao slobodnog igrača, a sada će od njegovog transfera zaraditi pozamašnu svotu.

Nakon Aleksandra Dragovića, Osmana Bukarija, Nemanje Milunovića i Zorana Popovića, Stamenić je peti igrač koji naredne sezone neće igrati u Zvezdi.

9
4
2 Komentara
  1. Ovo je tragedija, lepo ste napisali doveli igrace za dzabe i prodaju ih za velike pare, sve sto je mlado dobro i brzo ste rasprodali zbog radi vaseg dzepa slepci jedni, ja hocu da gkedam ibda uzivam u fudbalu lepo smo krenuli sad se vracamo 15 g unazad dovescete kao i uvek slepce neke, matori i tromi igraci i neki sto ne mogu da izdrze poluvreme blago vama navijacu za tsc

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter