0
Fudbal

FOTO: Starsport

NIKADA GA NISMO VIDELI OVAKVOG: Piksi vidno ljut posle jedne diskutabilne odluke sudija! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.24 u 23:00

Srbija je poražena od Austrije, a jedna odluka je baš zasmetala našem selektoru

Fudbalska reprezentacija Srbije pretrpela je poraz od selekcije Austrije rezultatom 2:1 u prijateljskom meču odigranom u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Nemačkoj.

Orlovi su loše započeli meč, primivši dva gola u prvom poluvremenu. Uprkos lošem startu, Srbija je uspela da smanji zaostatak golom Pavlovića. U drugom poluvremenu, srpski fudbaleri su preuzeli inicijativu, stvarali šanse i pritiskali protivnički tim, ali nisu uspeli da postignu izjednačujući pogodak.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice desio se u 88. minutu kada je Srbija krenula u napad po desnoj strani. Napad je zaustavljen, ali sudija nije dosudio faul koji su mnogi očekivali, što je omogućilo Austriji da krene u kontra-napad. Ova odluka izazvala je burnu reakciju selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, koji je besno gestikulirao pored aut linije, a potom se uhvatio za glavu. Na kraju, arbitri nisu promenili svoju odluku, a rezultat je ostao nepromenjen do kraja susreta.

FOTO: Prinstcreen/ RTS

Ovaj poraz dolazi kao upozorenje za Srbiju pred nadolazeće Evropsko prvenstvo, ukazujući na potrebu za dodatnim radom i pripremama kako bi tim bio u najboljoj formi za takmičenje.

8
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter