0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@atptour

KREĆE TRKA S VREMENOM: Novak Đoković ide na operaciju pred Olimpijske igre!

Objavljeno: 04.06.24 u 20:15

Novak je danas predao meč Kasperu Rudu zbog povrede meniskusa

Novak Đoković morao je da odustane od učešća na Rolan Garosu zbog povrede meniskusa desnog kolena. Ovu vest je potvrdio sam Novak putem objave na Instagramu, gde je otkrio da je u pitanju pucanje meniskusa, što će ga na neko vreme udaljiti sa teniskih terena.

Nakon objave ove informacije, pažnja se odmah preusmerila na naredne velike sportske događaje, među kojima su Vimbldon i Olimpijske igre. Kako nezvanično saznaje Telegraf, Đoković je odmah nakon što je dobio rezultate magnetne rezonance započeo misiju oporavka kako bi bio spreman za Olimpijske igre u Parizu.

Najveći svetski stručnjaci za povrede i operacije meniskusa su već kontaktirani, a Nole i njegov tim vredno rade na pronalasku najbolje klinike za operaciju. Sledeći korak je gotovo sigurno operacija meniskusa, verovatno u nekoj inostranoj klinici specijalizovanoj za ovakve intervencije.

– U zavisnosti od stepena povrede, ukoliko je neophodno da dođe do operacije, kod povrede kolena, oporavak kod profesionalnih sportisa može da traje i od četiri do šest nedelja. Tako da, kada je Novak Đoković u pitanju, verujem da se možemo nadati da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu – rekao je dr Aleksandrić za Telegraf.

Novakova ogromna volja i odlučnost da zaigra na Olimpijskim igrama daju razlog za optimizam. Iako je povreda ozbiljna, Đoković je poznat po svojoj izdržljivosti i posvećenosti, te nema sumnje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se oporavi na vreme i pokuša da osvoji jedinu titulu koja mu nedostaje – olimpijsko zlato.

6
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter