0
Domaći fudbal
FK Partizan

from left goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Aleksandar Filipovic, Leonard Owusu, Arandjel Stojkovic, Daniel Castillo, Matheus Bonifacio Saldanha, Youngjun Goh, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

EGZODUS IZ PARTIZANA: Dvojica već napustili Humsku, očekuje se da to urade još šestorica!

Objavljeno: 04.06.24 u 14:58

Od dvojice se očekuje zarada 

Iza FK Partizan je još jedna neuspešna sezona, koja je završena bez trofeja i jasno je da su potrebne hitne promene, kako u samom klubu, tako i u igračkom kadru.

Za sada nema konkretnih priča oko dolazaka igrača, ali je očigledno jasno ko će sve napustiti Humsku ulicu. Frenk Kanute i Natan de Medina su već napustili klub, dok će do isto učiniti Danilo Pantić i Andrija Pavlović, čim im isteknu ugovori 30. juna, prenosi Sporski žurnal.

Partizan navodno nema želju da produži ugovor sa Sinišom Saničaninom, a identičan slučaj je sa Markom Živkovićem. Jedini igrač koji će produžiti ugovor je golman Nemanja Stevanović, koji je propustio veći deo sezone zbog problema sa zdravljem, ali se krajem sezone vratio i biće na raspolaganju.

Neće svi igrači bez obeštećenja napustiti redove Parnog valjka, pošto se očekuje veliki priliv novca od Mateusa Saldanje i Samada Baždara, koji su vrlo interesantni velikom broju klubova.

1
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter