0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

ATAMAN OBRADOVAO NAVIJAČE VEČITIH: Plasman Zvezde i Partizana u Evroligu je sada sve izvesniji!

Objavljeno: 04.06.24 u 15:25

„Toliko igrača gleda okolo, toliko agenata nam nudi Virtusove igrače“

Turski trener Ergin Ataman uspeo je još jednom, po treći put, da osvoji naslov prvaka Evrolige, a sada je za pričao o Virtusu iz Bolonje.

Otkrio je kako se nešto dešava u italijanskom timu, kako postoji problem sa sponzorima, kao i da igrači žele da napuste tim.

Za Virtus Bolonju je važno da vidimo šta će biti sa sponzorom. U italijanskim timovima ima mnogo sjajnih sponzora, ali onda oni odu i timovi dođu u konfuziju i poteškoće. Evroliga je ekonomski veoma teška obaveza, potreban vam je veliki sponzor. Ovih godina Virtus daje sjajnu predstavu u Evroligi, svi rado dolaze da igraju u Bolonji, ali moramo da vidimo šta će biti sa sponzorom. Ako u Milanu nema gospodina Armanija, kako će Olimpija upravljati budžetom? Ako se Segafredo povuče, isto pitanje bi važilo i za Virtus, kako bi oni upravljali situacijom? – rekao je Ataman, pa je nastavio:

Po mom mišljenju, Olimpija će pobediti. Virtus bi, sa svim ovim korporativnim problemima, mogao biti ometen. Toliko igrača gleda okolo, toliko agenata nam nudi Virtusove igrače, ali sada mora da završi prvenstvo. Da li ću navijati za Bankija ili Mesinu? Obojica su veliki prijatelji. Veoma ih poštujem, ali Mesina je bio moj idol – istakao je Ergin Ataman.

Postavlja se pitanje šta bi se desilo sa statusom Virtusa u Evroligi za slučaj da ne uspeju da obezbede velikog sponzora za narednu sezonu i da li bi to bila prilika za Zvezdu i Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter