2
EURO 2024

Nemanja Vidic during the interview on March 07, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VIDIĆ ISKRENO PRENEO INFORMACIJE ENGLEZIMA: Nismo napredovali ništa od Katara, uspeh je prolaz grupe!

Objavljeno: 03.06.24 u 11:09

Nekadašnji kapiten svestan stanja reprezentacije.

Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, za  „Sky Sports“ je pričao o stanju u srpskoj reprezentaciji i očekivanja od nje.

„Mislim da smo napred dobri, posižemo golove poslednjih godina, na Svetskom prvenstvu pogotovo, postigli smo pet golova u grupi. Ali i primamo golove. Ako pogledate Srbiju danas posle dve godine od Katara, nismo se mnogo poboljšali u pogledu odbrane i to je nešto što moramo da popravimo“, smatra Nemanja.

„Imamo neke dobre igrače, ali isto tako imamo igrače koji igraju u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj i ne znam u kakvoj će biti fizičkoj spremi, a to su igrači koji su nam mnogo važni, koji stvaraju šanse i daju golove. Ima mnogo stvari da se reše do početka Evropskog prvenstva“.

„Mislim da će za nas uspeh biti ako prođemo grupu“. 

7
1

2 Komentara

  1. Da nešto tako kaže Bane Ivanović koji je bio vjeran reprezentaciji do kraja nego ovaj umišljeni pačenik koji odlično igra rukomet u kaznenom prostoru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter