0
Košarka

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS PRED NOVI DUEL SA PARTIZANOM: Grk najavio meč, pa pozvao navijače da napune Pionir!

Objavljeno: 02.06.24 u 16:46

Svoja očekivanja izneo je i Dejan Davidovac

U ponedeljak počinje finalna serija KLS između Crvene zvezde i Partizana, a pred prvi meč govorio je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Igramo finale Superlige, za nas je vrlo važno da budemo mentalno spremni. Koncentracija će biti izuzetno važna za ovu finalnu seriju, i to koncentracija da budemo spremni da se držimo našeg plana i u napadu i u odbrani. Očekujem i pozivam naše navijače da dođu da nas podrže, ali i da pokažu sportsku kulturu – rekao je pred prvu utakmicu trener KK Crvena zvezda Janis Sferopulos.

Svoja očekivanja izneo je i Dejan Davidovac.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica, kraj je sezone, koja jeste vrlo uspešna, ali smo imali mnogo povreda, napori su bili izuzetno veliki. Međutim, sve se to zaboravlja kada izadjemo na teren. Motiv je veliki, mogućnost da se osvoji još jedan trofej i zaokruži vrlo uspešna sezona. Odlično se poznajemo sa ekipom Partizana, nema tu više ni najmanjih tajni, zato će te sitne stvari, koncentracija, manji broj grešaka, detalji biti presudni u ovom finalu. Naše je da odigramo agresivno, čvrsto, i dođemo do uvodne pobede“ rekao je Dejan Davidovac uz dodatni poziv navijačima: „ Nadamo se punoj hali naših navijača, mnogo su nam pomogli ove sezone, posebno kada smo osvajali trofeje. Pozivam ih da dođu i podrže nas uz fer i sportsko navijanje i u ponedeljak – rekao je Davidovac.

Drugi meč finala igra se već 05.06.2024. godine takođe sa početkom u 20 sati (Beogradska Arena), dok je eventualna „majstorica“ čiji bi domaćin ponovo bio naš klub, zakazana za subotu 08.06.2024. godine sa početkom u 20:30.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter