1
Domaći fudbal
Nemanja Radonjić

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ SVE BLIŽI POVRATKU NA MARAKANU: Evo šta mora da se desi kako bi se vratio u Zvezdu!

Objavljeno: 02.06.24 u 17:09

Klubovi su postigli dogovor, sada je sve na Radonjiću

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić iza sebe ima ne baš uspešnu sezonu, veći deo je proveo u Majorci na pozajmici, a tamo definitivno neće igrati naredne sezone.

On je u Majorku došao iz Torina na pozajmicu, čiji je igrač i dalje. Pisali smo već kako je Crvena zvezda voljna da vrati Nemanju u svoje redove, ali se pita nešto i klubi iz Italije.

Ipak, kako javlja Sport Klub, Crvena zvezda i Torino su postigli dogovor oko visine obeštećenja i sada je ostalo na samom fudbaleru da „aminuje“ transfer.

Radonjić je u Zvezdi proveo od jula 2017. do avgusta 2018. i igrao odlično, otišao je u Olimpik iz Marselja u trenutku kad je najtrofejniji srpski klub došao do istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

8
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter