1
ATP

FOTO: X/@rolandgarros

ONI SU MU VELIKA PODRŠKA: Evo šta je Novak uradio posle velike pobede (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.24 u 09:24

Nole uz stegnutu pesnicu

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je pokazao zašto je jedan od najboljih svih vremena! U noćnom teniskom „maratonu“ na Rolan Garosu, Đoković je posle epskog preokreta savladao Lorenza Musetija rezultatom 3:2 i plasirao se u osminu finala.

Čim je meč završen, Novak je naleteo na članove svog tima. Sa stegnutom pesnicom, usledio je pozdrav šampiona sa ekipom i prijateljima, slaveći još jednu izuzetnu pobedu u svojoj karijeri.

Ova pobeda još jednom potvrđuje Đokovićevu izuzetnu izdržljivost, borbenost i strast prema tenisu, što ga čini najvećim teniserom svih vremena.

11
0
1 Komentara
  1. Nole,samo gazi gmizavce. Kako,su se sinoć svi udružili protiv tebe. A fol..da ispadne sportski,,a podržavaju malog naduvenka Musetija
    A ,sve kao da ispadne tvoje ispadanje,, joj. Kako, podmuklaći režiraju scenario..samo Bog se smeja o sve ihdemolira kroz reket…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter