1
ATP

FOTO: X/ @rolandgarros

NOVAK OSVOJIO SRCE PARIŽANA: „Rekao sam da ću pričati francuski zbog vas“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.24 u 09:48

Nole je bio emotivan posle velike pobede

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je pokazao zašto je jedan od najboljih svih vremena! U noćnom teniskom „maratonu“ na Rolan Garosu, Đoković je posle epskog preokreta savladao Lorenza Musetija rezultatom 3:2 i plasirao se u osminu finala.

Potom, usledila je izjava, i to, na francuskom.

Hvala vam mnogo. Pričaću na francuskom, jer ste vi to zaslužili – rekao je Novak i dobio ovacije, a onda nastavio:

Šta mogu da kažem. Veliko poštovanje, čestitam Musetiju na ovako velikom meču. Šteta što je izgubio. Jedna od nas trebalo je da izgubi večeras, ili bolje rečeno, ovog jutra-. Ali, kao pto sam njemu rekao na kraju meča, bilo je neverovatno. Bilo je blizu. Šteta jer je izgubio.

Imao sam sreće na početku četvrtog seta jer je bio najbolji teniser na terenu u tom momentu. Imao sam problem da odgovorim na njegovu igru. Bio je nezaustavljiv na terenu. Sve što je radio, radio je sa mnogo kvaliteta.  Mučio sam se.

Rekao sam da ću pričati francuski zbog vas. Zalsužili ste to. Zaslužujete i veliko hvala jer ste mi dali energiju u četvrtom setu kada je bilo 2:2. U tom momentu, postao sam drugi igrač. Hvala vam – rekao je Novak, a usledile su nove ovacije.

Zaista vam hvala. Neverovatno je da ste ostali. Sada je tri ujutru. Ima mnogo dece. trebalo je da spavate. mladi ste, ti si mlad, i ti si mlad. Deco, trebalo je da budete u krevetu- Šta ovde radite? Zaista vam hvala. Ovo je verovatno najbolji meč koji sam igrao ovde. Hvala vam. A sada, ko će da spava sa ovim adrenalinom. Ako ćete da slavite, dolazim – rekao je Novak.

7
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter