0
ATP

FOTO: Printscreen/instagram

KAKVI TRENUCI MEĐUSOBNOG POŠTOVANJA: Novakov protivnik je ovo objavio na Instagramu, a on mu je ovako odgovorio! (FOTO)

Objavljeno: 02.06.24 u 19:10

Italijan je budućnost svetskog tenisa!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, prošao je kroz pravu dramu na terenu u duelu trećeg kola Rolan Garosa. Nakon epskog preokreta u pet setova protiv Lorenca Musetija, Đoković je ostvario veliku pobedu i plasirao se u osminu finala ovog Grand Slem turnira.

U meču koji je trajao četiri sata i 32 minuta, Đoković je pokazao svoju izuzetnu borbenost i šampionski mentalitet. Iako je Museti pružio izvanredan otpor, to nije bilo dovoljno da zaustavi nezaustavljivog Đokovića.

Nakon završetka meča, na mreži je viđena lepa scena kada su se Novak i Museti izgrlili, pokazujući uzajamno poštovanje i sportski duh. Đoković je čak poručio mladom Italijanu da ga čeka svetla budućnost ukoliko nastavi da igra na istom nivou.

Museti je na društvenim mrežama elegantno odgovorio na ove reči, objavivši zajedničku fotografiju sa Đokovićem i istakavši da je svaki meč protiv Novaka velika lekcija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lorenzo musetti (@lore_musetti)


Nole je, sa svoje strane, uzvratio poštovanje rivalu rečima „Grande Lore“ prilikom deljenja Musetijeve objave.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter