0
Extreme

FOTO: FNC

DARKO STOŠIĆ POSLE POBEDE: „Niko me nikada u životu nije bacio dva puta u nokdaun u prvoj rundi“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.24 u 11:30

Borci su na kraju odali priznanje jedan drugome

Darko Stošić je savladao Mirana Fabjana u glavnoj borbi FNC 17, opravdajući ulogu favorita nakon brutalnih udaraca u glavu Slovenca, što je primoralo arbitra da prekine meč.

Posle meča, Miran Fabjan je pokazao sportski duh i izvinio se Beogradu, uz šalu da ga navijači ne bace u Savu, kako je obećao Darku pre borbe.

Sa druge strane, Stošić je pohvalio Fabjana za borbu, priznavši da je Slovenac bio najteži protivnik s kojim se do sada suočio, te da ga niko nikada nije bacio na pod dva puta u prvoj rundi.

Znate da sam ja uvek realan i da govorim istinu. Tako da moram da kažem da je Roki istinski najteži sa kojim sam radio do sada. Niko me nikada u životu nije bacio dva puta u nokdaun u prvoj rundi. Svaka čast Roki, imaš moj rispekt. Vama hvala puno, lepo je videti da ovakva arena ovako pozdravlja MMA. Nadam se da ćemo se ponovo videti ovde kada budem branio titulu KSW šampiona– rekao je Stošić.

FNC 17 je još jednom potvrdio da regionalna MMA scena privlači ogromnu pažnju i nudi nezaboravne trenutke za ljubitelje borilačkih sportova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter